Ons circuit in gemaakt van gerecyvled kunstgras en in begin 2022 vrijwel helemaal vernieuwd. In ons circuit hebben we een balans gebracht in uitdaging en fun, voor ons heel belangrijk! De rijders staan op een 3 meter hoge rijdersstelling waarmee zij een perfect zicht hebben op het circuit. De rijderssteling is volledig aangeplant, voorzien van 2 trappen en afrastering. Op de rijdersstelling is plaats voor maximaal 12 personen. Op het circuit zijn verschillende sprongen en elementen te vinden. Voor ieder wat wils! Op onze baan zijn verschillende modellen en schalen auto's toegestaan, de baan is gemaakt voor auto's tot en met schaal 1/8. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die gebruikt maakt van onze baan, dit ook met respect behandeld. Wij vragen iedereen om het afval netjes in de prullenbakken te gooien en tevens zich aan de regels te houden. Voor een compleet overzicht van onze regels op de baan klik hier 

Gegevens:       

Baanbreedte: 3 Meter
Baanlengte: 250 Meter
Sprong: 5
Hoogte rijdersstelling: 3 meter

Openingstijden:

Ons terrein is afgesloten en voor leden toegankelijk met een code. Leden hebben de vrijheid om te rijden waneer zij dat willen, echter hanteren wij voor onze leden wel clubdagen. Op afspraak bent u van harte welkom om een keer kennis te komen maken en te rijden op ons circuit. Wilt u een keer kennis met ons komen maken? Mail ons dan voor een afspraak.


Wilt u altijd toegang hebben tot het circuit dan kunt u zich hier als lid aanmelden. 


Adres
Brummenpad, Reeshof

Parkeren

Speedway-Tilburg beschikt over enkele parkeerplaatsen, parkeren mag daarom alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken. Parkeren buiten deze vakken of op het fietspad zal door de politie beboet worden. Mochten alle parkeervakken bezet zijn, parkeer de auto dan in de omgeving om een boete en overlast te voorkomen. U bereikt onze vereniging vanaf de Moerse Dreef. Vanaf de Moerse Dreef draait u zo het Brummenpad op. Let op: dit is een fietsstraat! Dat betekent dat de auto daar te gast is. Houd u aan de maximum snelheid van 30 km/u en verleen voorrang aan fietsers, scooters en wandelaars.