Het circuit van Speedway-Tilburg is gemaakt voor elektrisch aangedreven off-road rc auto's in de schaal 1/8, 1/10 en kleiner. Het circuit is gemaakt van laagpolig kunstgrastapijt en geeft een mooie afwisseling van snelle stukken en technische bochten. De baan heeft uitdaging voor de ervaren racers maar geeft ook ruimte aan beginnende bestuurders op onze vereniging. Het circuit geeft ruimte om op een gezellige en uitdagende manier je hobby uit te oefenen. Voor jong, oud, beginnend en ervaren rijders. 

Alle rijders staan op een rijdersstelling van 3 meter hoog vanuit waar je goed zicht hebt op het gehele circuit. De rijdersstelling is voorzien van twee trappen, een pitstraat en afrastering. Op de rijdersstelling is plaats voor maximaal 12 rijders. Het circuit beschikt over meerdere sprongen, voor ieder wat wils. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die gebruikt maakt van ons circuit, dit ook met respect behandeld. Wij vragen iedereen om het afval netjes in de prullenbakken te gooien en tevens zich aan de regels te houden. Voor een compleet overzicht van onze regels op het circuit klik hier.


Gegevens:       
Baanbreedte: 3 meter
Baanlengte: 250 meter
Sprongen: 5
Hoogte rijdersstelling: 3 meter - 12 personen

Openingstijden:

Ons terrein is afgesloten en voor leden toegankelijk met een code. Leden hebben de vrijheid om te rijden waneer zij dat willen, 7 dagen per week. Op afspraak ben je van harte welkom om een keer kennis te komen maken en te rijden op ons circuit. Wil je een keer kennis met ons komen maken? Mail ons dan voor een afspraak.Wil je altijd toegang hebben tot het circuit dan kun je je hier als lid aanmelden. 

Adres:
Ons circuit is gevestigd langs het Brummenpad in Tilburg, dit is een fietsstraat. Hou je alsjeblieft aan de maximum snelheid van 30 km/u en verleen voorrang aan fietsers, scooters en wandelaars. Bij de ingang van de vereniging zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar voor de auto en is ook ruimte om je fiets te parkeren. We vragen je om enkel te parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken. Een routebeschrijving naar ons circuit vind je hier.